Grattis, du har vunnit en sadel!

I september fick jag genom min stallkompis Linnéa veta att ett företag på instagram lottade ut en helt ny sadel som vinst! Jag tänkte först inte vara med då sannolikheten att vinna känns väldigt liten, men efter lite peppande kommentarer valde jag ändå att spela in en film och kort beskriva hur jag skulle känna om våran sadel gick förlorad. Sagt och gjort spelade jag in en kort video där jag rider barbacka på Akilles med Pixi springandes bredvid oss och skrev en kort beskrivning om hur jag skulle känna om jag sadeln blev stulen. I samband med deltagandet försäkrade jag även min relativt nya dressyrsadel hos Sellamigo som är en tjänst där ni kan registrera era sadlar och få ersättning vid eventuell stöld. Toppen tänkte jag då det för tillfället pågick sadelstölder i området kring stallet!

Någon vecka senare fick jag ett meddelande på instagram – ”Grattis, du har vunnit en sadel!”. Jag kunde inte tro mina ögon! Vi har därmed gått och vunnit en helt sprillans ny sadel ifrån Antarés värde 30 000 kr inkl utprovning med sadelprovade och en hel del tillbehör. Vi i familjen satt och skrattade hela kvällen för att det var så overkligt.

Dagen kom när vi skulle få prova ut den nya sadeln och jag var nog redan innan inställd på att det skulle få bli en hoppsadel. Vi hade någon vecka tidigare köpt en ny Prestige Helen dressyrsadel som jag kände mig väldigt nöjd med. Utprovningen började med att jag testade Antarés dressyrsadel för att känna om den kändes lika bra som alla säger att den är, men den föll mig inte lika mycket i smaken som min prestige. Därmed föll valet tillslut på en Antarés Signature hoppsadel, perfekt att kunna variera sin utrustning!

Än så länge är jag supernöjd med min nya sadel som jag främst använder vid uteritter eller markarbete, den har en otrolig kvalitet och är väldigt skön att sitta i, trots att jag älskar min dressyrsadel över allt annat. Med detta vill jag säga att det går faktiskt att vinna tävlingar på instagram, trots min tveksamhet ifrån början. Vi brukar skoja och säga att det var Pixi’s förtjänst att vi vann, och att jag har nog har vunnit färdigt för hela min livstid efter denna vinst 😉

”Är man inte med så kan man inte heller vinna”, så sa Linnéa samma dag som jag bestämde mig för att skicka in min film till tävlingen.

Här ser ni en bild på våran nya snygga hoppsadel. Jag kan verkligen rekommendera Antarés om ni letar efter en ny sadel!

Kommentera