Glada besked

Äntligen fredag!

Igår fick vi ta del av glada besked som ger alla ryttare grönt ljus att äntligen kunna få åka på tävlingar igen från den 1 juni. Det verkar som om anmälningarna öppnar upp redan idag, har sett att många verkar ha löst licenser och sitter redo! Som vi alla har väntat på det här ögonblicket! Det ger oss ytterligare en morot till att träna på ordentligt i sommar.

Jag har inte någon specifik planering kring tävlandet än, det jag vet är att vi vill ut och rida MSV A och eventuellt PSG under sommaren, det vore också kul att få komma iväg på något meeting. Jag tror att även om vi hade fått tävla i år så hade vi hållit igen på det, det skulle vara för miljöträningens skull men vi vill sikta framåt och uppåt inför kommande år. Det är nu vi lägger en ny grund för vad som komma skall. Vi får se hur tankarna går framöver, men några tävlingar i sommar och höst kommer det definitivt att bli!

I både onsdags och torsdags har det regnat enormt mycket hos oss, till att idag vara 17 grader och strålande sol. Jag som aldrig har haft ett ridhus direkt utanför stallet förut känner mig extra tacksam när man kan träna på som vanligt under ridhustaket, hur har vi klarat oss 15 år utan!? Det var säkert en hel del hästar som fick vila när det regnade som mest, vilket är helt förståeligt. Både mina hästar fick tömköras igår och avsluta med lite bus genom att springa lösa i ridhuset. Akilles måste ha samlat på sig mycket energi för han hade en uppvisning i rodeo de första varven. Hej och hå😉

Jag hoppas att ni alla får en trevlig fredag🥳Nu är min jobbrast slut och jag ska återgå till arbetet.

Snart får vi packa lastbilen full av tävlingsutrustning

Kommentera