Glad påsk!

Jag hoppas att de flesta utav er läsare är lediga eller har påsklov just nu, det förtjänar ni. Själv har jag lite ledigt och tillbringar påskhelgen i fjällen, coronasäkert såklart. Vi har hunnit med att fiska och åkt på en långtur med skotrarna. Tyvärr ingen fiskelycka än men det kan vara rofyllt att pimpla när det är tyst och vindstilla runtomkring. En sak ni kanske inte visste om mig är att jag har både snöskoter- och terränghjulingskörkort!

Hästarna blir väl omhändertagna och sköter sig fint, det hade varit typiskt aprilväder hemma i Uppsala idag med sol och regn om vartannat. Perfekt timing att vara borta några dagar när Akilles ändå behövde ta det lugnt efter vaccinationen. När jag kommer hem ska vi steppa upp träningen lite mer igen, han har gått på fint under några månader och är också förtjänt av en liten vila. Kommande månader blir det fortsatt fokus på lösgjordhet i massor blandat med de lite mer krävande övningar. Vi behöver stärka oss i de svårare rörelserna och komma igång med bytesserierna ner till varje och vartannat, men för att klara av det riktigt bra behöver vi ännu mer lösgjordhet.

Jag är såå peppad på att utvecklas ännu mer under våren och sommaren!

Hoppas att ni får en fin påskhelg 🐥 Ett tips till er är att det finns otroligt många tävlingar/give aways på instagram att delta i just nu under påskhelgen! Jag håller tummarna för att det blir en vinst för någon av er läsare.

Kommentera