Gekås Ullared del 1

Hej,

Det har varit en lång dag inne i varuhuset och det ska bli skönt att få sova nu när klockan närmar sig 23, men innan dess ska ni få dagens inlägg. Idag kommer ni att få ta del av lite bilder på produkter jag vill visa er. Det är en del saker som jag inte har testat, tex ridbyxorna, men jag tänker att det kan vara kul för er att se samt att jämföra priserna med konkurrerande märken och företag. Imorgon får ni se lite mer vad jag har shoppat, tyvärr tycker jag inte att utbudet var på topp idag men det kan nog bero på folkmassorna och även försenade leveranser pga pandemin.

Tips nr 1. Stallskor från Horze. Jag har själv haft dessa skor dagligen i ungefär ett halvår och de är fortfarande fina trots att jag inte har varit så bra på att underhålla skorna väl. Visst kan kvaliteten vara bättre, men för 299kr är denna sko verkligen värt sitt pris. Billigaste priset jag har har hittat på andra hemsidor är 459kr.

Tips nr 2. En kappa från Jacson för 999kr. Ett fin kappa som många verkar gilla, jag har inte provat den men materialet kändes fint och ett riktigt bra pris.

Tips nr 3. Arnika gel 1 L för 79kr, i jämförelse med vad jag betalar hemma är detta priset oroligt bra. På granngården kostar Emin Arnikagel 500ml 99kr.

Tips nr 4. TIB lädersåpa är en riktigt bra produkt som har hängt med mig i stallet i flera år. Jag köpa min på SIHS mässa för några år sedan och då kostade den ca 200kr. Nu 149kr. Och pälsglansen bredvid luktar väldigt gott!

Tips nr 5. Fodrade vinterridbyxor från Horze. Inget jag har testat men ett par fodrade ridbyxor en kall vinterdag låter inte helt fel. Priset på 399kr tycker jag lät riktigt bra om man jämför med andra vinterridbyxor på marknaden. Fanns i fler olika färger.

Lite övriga bilder på sortimentet. Ni får zooma in lite extra för att se priser😄

Kommentera