Fulltankad med ny inspiration

God kväll,

Jag har precis lyssnat på ett webinar som Ridesum anordnade tillsammans med Rebecka och Mediahouse By RF. Det var en föreläsning som handlade om hur man bygger upp sitt varumärke på sociala medier och det är alltid roligt att få lyssna på Rebecka som är sprudlande och alltid lika positiv. Föreläsningen avslutades med frågestund där många intressanta frågor togs upp. Det är ett stort tips att signera upp sig på dessa gratis föreläsningar som finns att hitta lite runtom på sociala medier för att lära sig utav proffsen. Det var också kul att höra Cornelia Johanssons tips på hur man ska utveckla sitt varumärke då hon också är profil hos Mediahouse. Snyggt jobbat!

Några tips som jag fångade upp var dels:

• Hitta din egna nish/ups (Unique selling point) och bygg upp ditt varumärke utefter det

• Se över din profilbild och biografin på dina sociala medier. Undvik röriga och plottriga profilbilder, följarna vill se DIG!

• Lär dig med om algoritmer och vad dina följare uppskattar med ditt konto för att skapa ett större engagemang

• Om du är intresserad av att samarbeta med företag, förbered då ett mediakit som representerar ditt varumärke

• Uppskatta dina följare och svara på DM’s, kommentera bilder osv.

Har ni något tips att dela med er av? Kommentera gärna 😊

Jag och Akilles har för övrigt tävlingsvecka framför oss! Årets sista tävling och vi åker till Enköping för en St Georges. Akilles har varit full av energi och lycka de senaste dagarna och känns taggad inför helgens start. I veckan väntar bland annat dressyrträning och såklart övriga varierade ridpass. Men då detta är vår sista tävling för året samt att Akilles kommer att få en paus från hårdträning i några veckor framöver så kör vi ett sista ryck innan dess. Jag vill att Akilles vilar från prestationsbaserad träning i några veckor för att boosta motivationen extra mycket inför vinterträningen som förhoppningsvis ska ta oss till nästa nivå. Han kommer såklart att ridas och hållas igång, men inte via tuffa dressyrpass i ridhuset. Brukar ni också ge era hästar en mental paus? Den fysiska vilan brukar hästarna fixa på egen hand hehe 😉

Kommentera