Framme på Lag SM 2022

Hej!

Jag sitter i skrivande stund i lastbilen och ska strax släcka ned innan det är dags för att sova och samla energi inför nästkommande dag. Vi har haft en fullspäckad dag och åkte från stallet i förmiddags för att sedan ha en resväg på 4 h framför oss. Resan gick superbra och Akilles stod som ett ljus hela vägen, det är något som jag verkligen uppskattar med honom, hans trygghet och vänlighet i alla olika situationer.

Utöver att packa upp alla miljoner saker vi har lyckats packa in i lastbilen innan vi åkte, har vi hunnit med att veterinärbesiktiga. Vi fick en grön stämpel och sedan var det dags för att kika på banan. Det är en väldigt mäktig bana och mycket att titta på, men jag tycker att Akilles gjorde det riktigt bra, han strosade runt som om ingenting hade hänt. Jag red ett joggingpass under förmiddagen så vi skrittade och travade endast lite lätt under kvällen för att få en sån enkel och lekande lätt känsla med oss som möjligt inför imorgon. Vi är först ut i laget och har starttid strax innan tio!

Det är inte en självklarhet för oss att vara här och därför ska vi ta vara på varje stund och ha kul tillsammans inne på banan.

Håll en tumme för oss❤️

Kommentera