Fotografering

Jag har precis satt mig ner vid köksbordet efter en lång dag i stallet igen, tänk att klockan alltid rusar iväg efter kl 21 innan man hinner hem.

Vi fick besök av snälla Emma Eriksson som är fotograf idag, Emma är som ni kanske redan vet huvudfotograf och den som tar alla proffsiga bilder till bloggen. Bland annat är omslagsbilderna fotade utav Emma! Bilderna såg verkligen ut att bli otroligt fina i det gröna sommargräset och jag längtar efter att få visa er resultatet. Vi fotade med både Akilles och Pixi och ni kommer att smälla av när ni får se hur gullig Pixi blev. Det är ju något alldeles extra med små hästar och ponnyer🥺 Tusen tack Emma för idag, du är alltid så proffsig på det du gör. Glöm inte att följa Emma på instagram på @emmaaerikssonfoto.

Tyvärr blev vi attackerade av myggen när regndropparna väl började falla. Jag undrar om jag inte har fått över 40 myggbett dessa dagar, usch. Det finns inget man kan göra för att myggen ska hålla sig borta och när både människa och häst är svettiga efter ett ridpass är det som allra värst. Tur att vi har myggnät för dörrarna i stallet, vi har även svalor som tar en tur genom stallet ibland och fångar lite mygg och flugor. Perfekt! Har ni något tips för hur man kan hålla myggen borta? Det sägs att det är ett ”myggår” i år och det märks tydligt. Hästarna är inte speciellt bitna men tycker att myggen är irriterande och står med sina flugtäcken både dag och natt just nu. Hoppas att den värsta stunden snart är över, men då finns det risk att bromsen kommer istället..

Här nedan ser ni en liten smygtitt på dagens tema från fotograferingen. Inom några dagar får ni se resultatet.

Kommentera