Fotografering & ny outfit

Hejsan,

Jag hoppas att ni har haft en trevlig helg. Jag har bland annat tillbringat helgen framför SM i Flyinge och kikade just klart på den sista finalen där bloggkollegan Lina Dolk som också är profil hos Mediahouse by rf segrade, stort grattis!!

Vi har som vanligt åkt iväg och dressyrtränat tidigare i veckan och fick med oss en hel del bra tips. Akilles samlar mer och mer självförtroende och även energi för varje dag som går och för mig som är ovan att rida en het häst är det toppen att få ännu fler verktyg till hur vi ska kunna behålla energin under kontroll utan att den kokar över. Kommande vecka åker vi 2 gånger och tränar för Emelie, för på lördag vankas det tävling igen. Tjoho vad kul det ska bli. Nu ska vi bara hålla oss i skinnet tills dess haha!😊

Idag fick vi besök av Emma Eriksson som är huvudfotograf till mina sociala medier. Vi fotade 2 nyheter från Back on track som jag hämtade på deras kontor i fredags, ett rött set och ett olivgrönt set med schabrak och luva. Väldigt fina färger som matchade fint mot stubbåkern. Jag fick även med mig ett par ridtights hem, de skiftar i grå/svart och är glansigare i materialet än många andra märken som jag har testat. Supersnygga och sitter fint. Längtar redan nu efter att få se bilderna, Akilles hade en räv bakom örat och ville helst inte stå still och inte heller ha öronen framåt men Emma är proffsig och jag är övertygad om att bilderna blir fantastiska. Tack mamma och Emma för en trevlig förmiddag, vilket team vi är!♥️

Det röda setet

Kommentera