För stort flugtäcke

Pixi har, tro det eller ej, blivit för liten/smal för sitt gamla flugtäcke!! Hon behöver därför ett nytt och jag tänkte kolla med er om ni har ett litet flugtäcke i storlek 80cm innan vi eventuellt beställer ett nytt från butik. Alltså ett täcke i storlek 80, kan det bli gulligare?! Lite skillnad mot Akilles täcken som är i storlek 155cm.

Pixi har en samling med olika täcken, bland annat 2 fleecetäcken, ett regntäcke, ett flugtäcke och ett tjockare stalltäcke till vintern. Förra året behövde hon inga täcken då hon aldrig blev klippt eftersom att hon gick på lösdrift, men kommande år kanske det ser lite annorlunda ut. Vi får se!

Lånad bild, horsewaretäcke i storlek Petite! Hur gulligt?

Akilles bjöd på ett fint dressyrpass idag, tråkigt nog har inte min dressyrsadel kommit än så jag får glatt länga stiglädren ca 4 hål och rida dressyrpasset i hoppsadeln. Inte det mest optimala då man inte kommer åt med benen men å andra sidan är jag väldigt glad att jag har hoppsadeln som back up. Håll tummarna att den hinner fram innan onsdag, annars får nog hoppsadeln åka med till träningen ändå.

Dressyrsadeln med Back on Tracks fina schabrak.

Kommentera