Fina & proffsiga bilder

Hej,

Dagen har gått i ett och vi har haft skoning på schemat idag. Det gick bra trots att Akilles kanske hade vilat lite väl länge för att inte ha myror i benen när han skulle stå stilla i en hel timme. Det är ju faktiskt inte så lätt att balansera på 3 ben hälsar han😉

Något som kom över mig igår när jag scrollade igenom min telefon var hur otroligt mycket jag uppskattar alla fina och proffsigt tagna bilder jag och hästarna har fått medverka i på senaste tiden. Allt ifrån fotograferingarna med Back on Track till min och Emmas egna photosessions. Vi har aldrig fotats av såna duktiga fotografer förut och jag kan verkligen slå ett slag för alla att ta sig tiden och pengarna att boka en fotografering lite då och då. Jag ääälskar att kunna kolla tillbaka och vill helst rama in och sätta upp alla bilder i lägenheten. Det finns inte bara 1 favoritbild, utan 10!

Inte för att vara partisk men ni måste kika in och boka en tid hos Emma Eriksson Foto genast! När jag startade upp bloggen och letade efter en huvudfotograf hade vi en hel del duktiga namn på listan som var intresserade, men det var just Emmas fotografier som stack ut mest. Hon fångar känslorna och förvandlar dem till bilder! Jag är verkligen så tacksam för samarbetet vi har tillsammans❤️

Foto av Emma Eriksson
Foto av Emma Eriksson
Foto av Emma Eriksson
Foto Back on Track
Foto Back on Track

Kommentera