Favoriter på Instagram

Hej!

Ikväll väntar ett dressyrpass i ridhuset för mig och Akilles med fokus byten/piruetter, jag längtar så mycket till att få sitta upp i sadeln. Dessa pass är verkligen en favorit att utföra! Jag kan uppdatera er med bilder/filmer på instagram om hur det gick senare ikväll.

Ni verkade uppskatta mitt inlägg igår gällande mina favoritbloggare och favorityoutubers. Därför tänkte jag idag att ni ska få ta del utav mina favoriter på instagram, jag länkar några här och några i en story på instagram.

Jag hoppas att ni även idag kan få en hel del nya tips till ryttare/personer inom ridsporten att följa. Skriv gärna en kommentar om vem som är din favorit!

Mina favoritkonton på instagram blogg-edition:

Linnea Björkström – Linnea instagramkonto

Daniella Schöner – Daniellas instagramkonto

Johanna Due-Boje – Johannas instagramkonto

Frida Engblom – Fridas instagramkonto

Emmely Persson – Emmelys instagramkonto

Cornelia Johansson – Cornelias instagramkonto

Mediahouse By RF – Mediahouse instagramkonto

Elsa Nordström – Elsas instagramkonto

Emmie Granfors – Emmies instagramkonto

Jag delar med mig utav fler favoriter på instagram @emmasjolunddressage!

Fotografering för Back On Track, ni som rider fälttävlan borde verkligen kika på den nya säkerhetsvästen som visas på bilden!

Kommentera