Ett lermonster

Idag möttes jag av ett lermonster istället för en häst i hagen. Akilles hade rullat sig i den lerigaste delen utav hagen, såklart. Han ger igen på mig efter alla de gånger han fick gå i en tråkig grushage i höstas. Tacka vet jag grushagar men hästarna är nog som lyckligast när de får skita ner sig lite. Han hade gjort rastaflätor utav lera i halva manen så jag hade inget annat val än att bada honom för att få bort leran. Hoppas att han håller sig ifrån leran innan det hinner torka upp igen. Pixi är en liten prinsessa som helst inte vill bli smutsig. Hon har aldrig rullat sig i leran, bara inne i boxen där hon ser ut som en liten kokosboll med all spån i pälsen.

Vi har roat oss med uteritter sen vi hördes sist och nu i veckan blir det en del dressyr kombinerat med uteritt och lite hoppning/bommar. Pixi ska få tömköras en del!

Jag har även börjat fila på kommande inlägg inför ett samarbete med ingen mindre än företaget – St Hippolyt. Hur spännande? Jag har använt deras foder ett tag och är mer än nöjd. Hästarna har aldrig varit så fina och blanka i pälsen.

Kommentera