En motivationsdipp

NĂ€men hej,

Jag vill kika in hĂ€r och berĂ€tta att – vi lever!😉

DetïżŒ var en evighet sen vi hördes sist och mycket har hĂ€nt. Jag har fĂ„tt mig en rejĂ€l dipp i att uppdatera mina sociala medier sen dess att mars och april var lite knackiga för mig och Akilles. Vi bĂ„da drog pĂ„ oss inflammationer i bland annat ryggmusklerna vilket ledde till att jag inte kunde sova eller röra mig ordentligt och Akilles blev i sin tur pĂ„verkad av min sneda ridning och blev stundtals ojĂ€mn. Jag grĂ€mer mig fortfarande över att jag inte tog tag i problemet med min egen kropp tidigare Ă€n vad jag gjorde, det hade kunnat spara oss trĂ€ningstid. Å andra sidan har vi mentalt fĂ„tt stĂ€lla om och njuta varje ridpass som har kĂ€nts bra.

Trots detta har vi Ă€ven hunnit med en tĂ€vling, ganska spontant och helt kravlöst anmĂ€lde vi oss till en St Georges i början pĂ„ maj. Vanligtvis brukar vi dansa fram pĂ„ framridningen och falla lite platt inne pĂ„ banan, men denna gĂ„ng var det tvĂ€rtom. Framridningen var den allra svĂ„raste vi hittills har beprövat men vi lyckades vĂ€nda den kĂ€nslan till nĂ„got bra inne pĂ„ banan. En seger i sig! Inte nog med det slutade vi pĂ„ över 64% igen, vilket Ă€r ett kvitto pĂ„ att vi inte har tappat allt för mycket under vĂ„r ofrivilliga vilopaus. Just nu jobbar jag mycket mentalt, vi har stĂ€llt om ridningen betydligt och strĂ€var efter en extra nivĂ„ av lösgjordhet. Även om mitt mentala ibland har svĂ„rt att hĂ€nga med gör Akilles sitt yttersta varje ridpass! Vi ska landa lite i det nya innan vi börjar steppa upp och hitta den dĂ€r goa kĂ€nslan av ”kontroll” igen. Det bĂ€sta vi vet just nu Ă€r att rida ut, galoppera pĂ„ grusvĂ€garna och traska omkring i skogen. Men det hindrar oss inte frĂ„n att trĂ€na bytesserier, slutor, öppnor och övergĂ„ngar pĂ„ grusvĂ€garna dĂ€remellan. Vi behöver behĂ„lla lyckan i bĂ„de mig och Akilles!

Om ni funderar över vad Pixi har hittat pĂ„ sĂ„ kan jag meddela att hon numera ser ut som en hĂ€st igen, och inte en mammut😁 Äntligen lossnar den lĂ„nga och tjocka vinterpĂ€ls och energinivĂ„n Ă€r pĂ„ topp! Vi varvar körning med longering eller tömkörning pĂ„ utebanan, ridhuset & pĂ„ fĂ€ltet. Pixi har Ă€ven följt med mig och Akilles som handhĂ€st i skogen, det har funkat jĂ€ttebra förutom nĂ€r Pixi prompt vill smaka pĂ„ vartenda grĂ€sstrĂ„ hon ser hahah! Är man shettis sĂ„ Ă€r man.

Jag ska göra mitt yttersta för att uppdatera mer ofta hÀr inne pÄ bloggen och pÄ mina sociala medier, hoppas ni kÀnner er lika peppade!

Pixis mustasch nĂ€r hon byter frĂ„n vinter- till sommarpĂ€lsđŸ„ș

Kommentera