En lugnare kväll

Hej på er!

Idag har jag haft en relativt lugn dag och kväll, Akilles vilade ifrån ridning idag så vi passade på att pyssla med lite annat. Jag friserade manen och svansen. Akilles är verkligen snäll och står alltid som ett ljus.

Jag tänkte skriva och berätta för er att gårdagens träning gick superbra, vi fick till många bra byten och även piruetter. Det kändes som om vi hade en harmoni, vilket gör att det mesta brukar kännas lätt och enkelt. I slutet utav passet jobbade vi även med passage/piaff övergångar och vi börjar fatta grejen nu. Att samla mot piaff är klurigt när man vill behålla framåtbjudningen men ändå samla tillräckligt mycket. Det ska bli roligt att få åka iväg till min tränare snart och få nya verktyg.

Akilles sommaren -19 när schemat var fullspäckat med tävlingar.

Idag fick jag även ett intressant mejl med ett inlägg ifrån Ryttarsnacks första gästbloggare! Wiho vad roligt det känns! Bloggen kommer att få ett mer levande intryck med fler perspektiv.

Jag har även funderat på en till kategori vi kan ha i bloggen. Något i stil med ”Veckans hänt på sociala medier”, där jag kan fånga upp tips om roliga händelser inom hästvärlden! Men för att göra detta behöver jag eran hjälp till att bevaka nyheter och händelser. Vad säger ni, vore det en rolig idé?

Kommentera