En lugn helg

Det har varit en lugn helg för min del, lite skillnad mot förra helgen då det var tävling på lördagen och sedan städdag i stallet på söndagen. Det var lite segt att ta sig upp morgonen efter en sen tävlingsdag men tillsammans med mina härliga stallkompisar gick städdagen i en rasande fart och fint blev det 😊 Vi är verkligen nöjda med vår uppstallning just nu, det märks på hästarna hur lyckliga de är, ett härligt stallgäng gör hästlivet så mycket enklare och roligare!

En annan rolig händelse är att det numera finns speglar i ridhuset, som vi har längtat efter det. Nu finns det inga ursäkter till att rida svajiga uppridningar. Det är också ett bra komplement för mig som övar på att hitta en bättre takt i den samlade skritten.

Idag avgörs finalerna på EM i hoppning så om ni vill kika på det har SVTplay livesändningar att följa. Jag ska iväg på lite ärenden som blev inbokade precis under första rundan men förhoppningsvis hinner jag följa den andra rundan som börjar vid 16. Heja våra svenska ekipage som levererar fina rundor gång på gång. Även om jag är en dressyrryttare så måste jag erkänna att hoppningen är en riktigt stämningshöjare som är rolig att följa på tv 😉

Nästa fredag är det dags för mina hästar att vaccineras och få tänderna kollade, vår veterinär kommer ut till stallet så att hästarna slipper åka iväg till klinik. Tacksamt!

Nya speglar i ridhuset!
Pixi i sina urgulliga rosa fleecelindor som vi hittade på Gekås Ullared förra året, sötchock deluxe

Kommentera