En helt vanlig torsdag

Hej!

Idag har jag inget annat inplanerat än att jobba klart arbetsdagen för att sedan bege mig mot hästarna. Ikväll ska jag faktiskt försöka att komma hem lite tidigare för en gångs skull, tiden rinner alltid iväg och jag hinner aldrig bli klar i stallet tidigare än kl 20 om kvällarna, och därefter tar det ett tag att åka hem genom stan. Nackdelen med att inte ha hästarna precis utanför dörren!!

Akilles har gått fint de senaste ridpassen och vi ska bara ta det lugnt idag med lite lätt massage. Det är alltid bra att underhålla hästarna och ge musklerna de allra bästa förutsättningarna till att kunna prestera, men lika viktigt är det med återhämtning. Jag har tyvärr lidit av rygg- och magsmärtor under sommaren och då blir vilodagarna extra viktiga för mig med. Tänk att det är så lätt att sätta hästens behov i förstahand och sedan glömma bort sig själv som ryttare. Det spelar ingen roll hur sjuk eller hur ont man som ryttare har – hästen ska alltid ha en ren box, få mat och motioneras. Även om det kan låta dumdristigt så är det väl ändå det som är charmen med att genuint älska sina hästar och även sin sport. Även Pixi får en lugn dag efter dagar med longering och körning med vagnen på stubbåkern. Det gäller att passa på så länge stubben får finnas kvar, bönderna har varit snabba med att plöja i år.

Som säkert många av er har förstått har min motivation till sociala medier kanske inte varit på topp de senaste, istället för att tvinga mig själv till att producera material har jag låtit det ta tid, och inspirationen och motivationen har på senare tid kommit tillbaka allt mer och mer. Ett gott tecken då jag egentligen är en väldigt drivande och kreativ person som älskar att komma på nya idéer och projekt. Just nu är Tiktok en av mina favoritplattformar, så om ni vill se daglig uppdatering från mig och hästarna är det där ni bör följa oss. Ge mig gärna tips eller ställ frågor som jag kan ta upp här i bloggen eller på instagram. Vilka är ni som gömmer er där bakom skärmarna, jag vill lära känna er ännu bättre😊

Kommentera