Dressyrträning ikväll

God förmiddg,

Idag står det dressyrträning på schemat igen. Denna gång åker vi och tränar för Emelie som äger ridhuset som vi åker till. Jag har följt både Emelie och hennes syster Amanda under flera år med deras hästar som har tävlats i GP och gillar deras ridning, vi har även träffats samtidigt i ridhuset under vissa pass så det ska bli spännande och se vad träningen kan ge oss för nya verktyg. Mina förhoppningar är att vi ska kunna träna för Emelie som en komplettering till mitt och Helenas upplägg då Helena själv gör en satsning med sina 2 fina ston. Tiden kan därmed bli svår att få ihop och då kan det vara skönt att träna med en tränare som finns närmre hemmaplan. Givetvis kan man inte ta för givet att ryttare+tränare ska klicka utan det får vi se efter idag.

Igår red jag ett förberedande och lösgörande pass iför dagens träning. Vi fokuserade mycket på skänkelvikningar, slutor och övergångar i alla gångarter. Jag fick en fin och härlig känsla och hoppas att den håller i sig till idag!

Senare i veckan har vi bokat in en fotografering med fantastiska Emma Eriksson där vi tänkte försöka fota lite fina bilder i snön som nu är tillbaka. Tack och lov för det, då det blev riktigt halt på stallplan när all snö smälte bort förra veckan. Imorgon får ni även hålla utkik på mina och Back on tracks sociala medier då kampanjen för de nya produkterna släpps😄

Tips på en vitamindryck ifrån Wellaware som jag fick med mig ifrån fotograferingen. Inget koffein, drycken är endast boostad en med massa bra vitaminer!

Kommentera