Det närmar sig jul

Tiden går så otroligt fort och om några dagar är det julafton, och därefter nyår. Jag älskar julen och har redan slagit in alla julklappar, jag har även tagit ledigt några dagar och då ska jag spendera extra mycket tid i stallet med hästarna!

Akilles ligger bra till i utvecklingskurvan just nu, det känns lättare och bättre för varje ridpass. Vi jobbar som mest med lösgjordhet och eftergift men har börjat lägga in mer rörelser i passen igen. Igår var det även fokus på galoppombyten som gick riktigt fint, vi älskar att byta galopp på serpentinbågar där jag inte kan fuska med att hålla i den nya innertygeln. Det gäller att lura både sig själv och hästen till att göra det som är svårt extra enkelt istället.

Vad har ni för mål med vinterträningen?

Mitt och Akilles största mål är att hitta en mer stabil prestationsnivå där vi kan bli ännu mer samsynkade som ekipage, men också att Akilles behöver bli mer eftergiven i sidorna samtidigt som jag behöver bli effektivare i min ridning. Ju mer man lär sig, desto svårare blir det😅

Jag hade turen att vinna 2 st tävlingar på instagram i veckan. En julklapp från Alfab och ett presentkort på Equinity. Kika in på min instagram på julaftonsmorgonen för att se när jag öppnar julklappen från Alfab. Så spännande! Helt otroligt att jag har lyckats vinna så många tävlingar, det här måste vara minst 5e gången på 1 år!! Mitt motto är ”Om man inte är med och tävlar så kan man inte heller vinna”. Så… med dessa ord i huvudet är jag med och deltar i de allra flesta tävlingarna på instagram haha 😄 Men det verkar ju funka bra!

Vi gjorde ett tappert försök till fina julbilder i helgen🤣

Kommentera