Det är dags för en utmaning

Det florerar många slags utmaningar och träningsbaserade streaks på sociala medier just nu. Det är utmaningar så som att springa varje dag i 30 dagar, yoga varje dag i 30 dagar, gå minst 15 000 steg varje dag i 30 dagar osv.

Jag som aldrig har gett mig på något liknande tänker att jag ska utmana mig själv med en sådan utmaning under hela mars. För att hålla motivation och inspirationen uppe, samt för att utmana mig själv med något nytt. Jag har ingen aning ifall jag klarar det eller ej, men om jag känner mig själv rätt så ger jag inte upp i första taget. Jag har tidigare haft som rutin att gå till gymmet 4 dagar i veckan under början av pandemin. Jag tänker att när den här månaden har gått så är vi inne i april och vi har även ställt om klockan till sommartid igen – ännu mer naturlig motivation i vardagen.

Men, jag behöver er hjälp! Vilken utmaning ska jag ge mig på? Har ni några tips?

Att springa är egentligen inte riktigt min grej, jag har endast yogat i totalt ca 5 timmar i hela mitt liv och att röra mig minst 15 000 steg per dag är något jag redan gör. Kommentera här eller på min instagram så startar vi upp en utmaning den 1 mars. Kanske finns det någon av er följare som vill hänga på, så kan vi peppa varandra under tiden!

Kommentera