Dagens planer

Hej på er,

Idag är det fredag och helgen närmar sig snabbt!

Jag har haft en intensiv arbetsvecka och än är den inte slut, imorgon väntar en tidig morgon i stallet till följd av ännu en arbetsdag. Vi ber just nu till vädergudarna att regnet blåser bort då vi ska vara ute hela dagen. Planerna för idag är att jag och Akilles ska ge oss ut på en välförtjänt uteritt och vi hoppas på mjuka och härliga grusvägar att galoppera på efter nattens regn. Akilles var nämligen en stjärna på dressyrträningen i onsdags och det är en lättnad över att säga att det känns som om vi är på helt rätt väg, med det träningsupplägget vi har just nu hoppas jag att vi kan nå toppen av den utvecklingskurva vi nu har harvat i hela vintern och våren. Vi behöver lite med styrka, men jösses vad fin Akilles är emellanåt. Jag måste nypa mig själv i armen över att han fortfarande utvecklas trots sina 18 år!!

Utöver ridpasset ska jag även tömköra lilla Pixi, med fokus på mycket övergångar för att få henne lydig. Igår fick hon sig ett bad och var mycket nöjd när hon sedan fick beta gräs utanför stallet. Hon går just nu i en hage med minimalt med gräs för att undvika fång. Mot midsommar kommer det att ha vuxit upp lite mer gräs i deras hage och då har hon redan vant in kroppen för att kunna äta lite mer gräs. Ett koncept som funkar super för Pixan.

Håll utkik på min instagramstory ikväll där jag publicerar en video om hur vi ryttare kan tänka mer på miljön, missa inte det!

Om vi längtar till detta? Svar JA!!

Kommentera