Dagens dressyrträning & morgondagens skoning

Idag har vi varit iväg till ridhuset och tränat för Emelie igen! Vi fick till ett riktigt bra pass idag och precis som jag skrev i gårdagens inlägg blir jag energifylld och målmedveten när jag åker därifrån. Det känns som om bollen är i rullning och att vi hela tiden lär oss nya saker. Idag var det fokus på byten och lite travdelar! Jag tänkte skriva ett mer utförligt inlägg om träningen så att ni får hänga med på vår nuvarande status.

Imorgonbitti är det dags för skoning igen, jag tänkte hinna rida innan dess för att sedan åka hem och jobba resten utav dagen. Det är enormt tacksamt nu när vi jobbar hemifrån att man tex kan åka iväg på skoningar/träningar och sedan jobba igen den tiden innan eller efteråt. Jag trivs såpass bra med hemmajobbet att jag inte känner för att sitta på kontoret 5 dagar i veckan framöver. Är det fler än jag som arbetar hemma? Och hur är det med skolorna, är de öppna för alla nu?

I samråd med Emelie la vi om veckans planering istället så imorgon blir det ett pass hemma och så rider vi igenom programdelar på fredag istället! Älskar att kunna bolla idéer och tankar med henne.

Nu börjar min middag bli klar. Hoppas att ni får en trevlig kväll allihopa!

Mina absoluta favoritbilder kommer ifrån den här fotograferingen med Emma Eriksson. Ser ni känslan och alla detaljer hon har fångat i bilden?

Kommentera