Bloggen firar 2 veckor

Hej på er!

Idag är det redan 4e advent! Oj vad fort tiden går just nu, det känns nyss som om det var sommar. Vi längtar efter snön så att det kan frysa på i hagarna och att vi slipper leran här i Uppsala!

Jag har precis tagit bilen till stallet och pyssla med hästarna en stund innan kvällen smyger sig på. Det är en lugn hästdag idag då jag har haft julmys med familjen. Akilles ska få gå en stund i skrittmaskinen och Pixi ska få sin dagliga borstning inkl massa godis. Imorgon blir det nog en sväng till ridhuset för ett lösgörande pass.

Bloggen firar 2 veckor idag vilket jag tänkte kunde vara kul att firas med en Q&A! In och ställ frågor på min instagram eller här i kommentarerna så svarar jag på flera stycken imorgon 😊

Julafton 2018, då var det fullt med snö!

Kommentera