Back to work

Idag hoppade jag äntligen upp i sadeln igen efter en veckas vila. Det blev ett joggingspass på utebanan idag, och det var definitivt inget fel på energinivån vill jag lova. Livet var på topp tyckte Akilles. Jag jobbar mycket med att han ska forma sig för innerskänkeln och inte för handen, han kom igenom och blev väldigt lösgjord på slutet. Det är svårt att rida i en lång och låg form när vindarna susar förbi haha! Hi får hoppas på en lugn uteritt imorgon!

Måste även uppdatera er om att Pixi tog sin första galopp med vagnen idag. Sååå duktig och hon lyder direkt på kommando. I helgen eller nästa vecka ska vi prova oss på att ta en lite längre tur, än så länge har det bara varit små korta stunder med vagnen så att musklerna hinner vänja sig med att dra tungt.

Hästarna har även börjat fälla en hel del päls. Jag har tyvärr ingen mirakelprodukt att dela med mig av men en svettskrapa funkar bra att ta bort pälsen med. Är det någon som sitter på en mirakelprodukt får ni gärna dela med er, det är en drös med päls som ska falla av innan sommaren🙄

Bild ifrån gårdagens löslongering i ridhuset. Akilles är fläckig i ansiktet nu när sommarpälsen letar sig fram.

Kommentera