Årsresumé 2020 del 2

Inlägget med årsresumén 2020 del 1 fick många fina hejarop så här kommer del 2.

Ni fick en hint i förra inlägget där vi under hösten 2020 tog hem ett DM-brons för distrikt Uppland. Vi hade inte tävlat på ett tag och red en MSV B5 för att få komma ut, det fanns inte så många tävlingar att välja mellan då. Vi fick till en harmonisk ritt till tonerna utav Darins nya låt – En säng av rosor som min klubbkompis Alma hade valt till min ritt. Jag minns så väl den första inridningen och hur Akilles var med mig hela vägen. Jag kände mig nöjd och vi slutade på en 3dje plats totalt med flera fina kommentarer efter ritten så som ”Det här var dagens finaste ritt, bra jobbat!”.

Efter DM-bronset åkte vi till Surahammar för att rida en MSV A. Riktigt snåla procent den dagen men vi lyckades få till ett program utan större missar vilket gav oss 3dje platsen även där. Vår första placering i MSV A!

Efter den tävlingen valde jag att ge Akilles en tidig vila. Han skulle egentligen ha vilat över jul men jag kände att jag ville utnyttja hela vintern till att träna ordentligt ifall tävlingarna skulle komma igång till våren. Tyvärr fick vi besked om att tävlingarna är stängda tills sommaren… men vi ska hålla oss till planen ändå! Jag har redan börjat kika runt på eventuella programridningar, träningshelger för tränare och digitala evenemang. Så att vi kan lyckas hålla utvecklingskurvan tills vi får tävla igen. Under vintern har vi fokuserat mycket på grunder och att hitta ett upplägg som passar oss. Vi har fortfarande en bit kvar men saker och ting börjar falla på plats.

Inte nog med att vi bytte dressyrsadeln från en Anatomica till en Presige Helen vann vi också en sprillans ny hoppsadel ifrån Antares via en tävling på instagram! Garanterat den coolaste vinsten jag någonsin kommer att vinna i en tävling! Sedan dagen jag fick hem den nya hoppsadeln har den hängt med på varje uteritt.

Jag fick även äran att fotograferas för Back on Track och deras nya kampanj gällande ridbyxorna som lanserades i och med black friday.

Sist men inte minst fick jag chansen att starta upp Ryttarsnack, tusen tack Rebecka på Mediahouse By Rf för att du tror på mig! Jag är övertygad om att det här bara är början på våran resa tillsammans!

Jag hoppas verkligen att ni är taggade på att fortsätta följa oss under 2021😊

Många gräspauser under hösten!
Årets coolaste vinst
Fotografering med bästa Emma Eriksson!

Kommentera