Årsresume 2020 del 1

År 2020 börjar lida mot sitt slut!

Tack och lov för det tänker nog många. 2020 har vari ett mycket prövande år med många nya utmaningar både på personliga och världsliga plan.

Året började för våran del med ett stallbyte då även jag flyttade till en lägenhet i Uppsala. Ett väldigt stort steg då jag alltid har varit hemmakär och har haft min trygghet i stallet där vi stod. Vi letade ett tag efter ett stall som skulle passa oss, jag ville ha tillgänglighet till att kunna träna på som vanligt även under vinterhalvåret vilket nu löser sig med att jag dels har hästlastbilen och sedan endast 5-10 min biltur till ridhus. Passande nog hade även det nya stallet en lösdrift till Pixi! Pixi har varit känslig mot damm och därför passar det utmärkt för henne att gå ute dygnet runt, ni ska även se pälsen hon sätter under vinterhalvåret! Den skulle hon kunna överleva en hel istid med!

Trots en oviss start på året hann vi med några tävlingsstarter, inga riktiga höjdarstarter då vi hade legat i ett mellanläge mellan MSV B och MSV A. Vi saknade helt enkelt styrkan för det. Vi gjorde en start i MSB B5 med placering och sedan en start i MSV A på 63% innan pandemin slog till. Tråkigt nog kunde vi inte starta på resten utav den säsongen utan tränade istället på. I detta läge passade vi på att träna för några nya tränare och gjorde även om i systemet en hel del, vilket har visat sig ge resultat nu! Under sommaren förberedde vi oss även för eventuella tävlingsstarter mot hösten.

Vi hann roligt nog med en programridning som hemmaklubben anordnade i somras där vi red en MSV A, domaren dömde oss på 68%. En stor förbättring sedan sist och jag kan än idag titta tillbaka på den ritten och känna mig nöjd. Vi passade även på att öva på hopptekniken tillsammans med mina stallkompisar som är duktiga på det. Något vi också har blivit bättre på under året.

Det blev för min del även en lugn sommar på hemmaplan i år då resandet uteblev helt. Därför får ni här ett axplock på hur våran vår/sommar 2020 har sett ut.

Nya lastbilen ifrån Horsepartner!
Framme i nya stallet
Midsommar med hästarna
Gosade massor med lilla ST ST Svala LVST, ett riktigt charmtroll!
Tog hand om min gamla ponny Gulliver medan hans matte var på semester
Meeting i Falun
DM-Brons 2020 med Akilles 💖

Hur har eran vår/sommar utav 2020 sett ut? Hur har ni anpassat er till den rådande pandemin?

Imorgon får ni ta del utav ett inlägg gällande nyår och några tips på hur man kan underlätta det för hästen under natten. På torsdag kommer årsresumé del 2.

Kommentera