Äntligen julafton

Godmorgon på er!

Klockan är 06:03 och jag har nyligen vaknat och är redan i full gång med med att koka gröt och fixa klart det sista med mina godisstrutar med hemmagjort julgodis. Idag är det julafton vilket känns väldigt mysigt och det ska bli kul att få dela ut lite julklappar, även om vi ska hålla ner på det i år.

Efter morgonens julfrukost kommer jag att bege mig till stallet där uteritt står på schemat, vi hoppas på lite sol tills dess! Det ser även ut att bli kallt idag vilket är skönt, då slipper lösdriften vara så extremt lerig. Akilles och Pixi har inte önskat sig något speciellt utav tomten i år utan kommer istället att få massor utav morötter, äpplen och gos som jag har laddat upp med! Något jag däremot ska kika på under mellandagsrean är ett nytt Patrik Kittel kandar ifrån PS of Sweden till Akilles fast i brunt läder, och därmed sälja mitt svarta. Om någon skulle vara intresserad så kommer det ut en annons lite senare. Funderade på ett kandar ifrån Dyòn men eftersom att Akilles älskar både nackstycket och nosgrimman på kandaret ifrån PS of Sweden så har jag bestämt mig för att troligtvis köra på det.

Vi får höras mer imorgon för nu bör jag nog röra i gröten innan den bränner fast i kastrullen. Hoppas att ni får en riktigt god jul, även om den kan se annorlunda ut för många i år.

God Jul önskar Pixi ❤️

Kommentera