Anmält oss till programträning

God kväll!

Jag har nyligen anmält mig och Akilles till en programträning för Yvonne Sjödin. Tjoho, äntligen något mer tävlingslikt i sikte! Vi kommer att rida igenom en MSV A vilket känns alldeles lagom för oss just nu. Det är ca 3 veckor kvar tills dess så nu ska vi snart gå på finliret. Det är alltid kul att få lite nya ögon på sig, även om Yvonne har dömt oss flera gånger så har vi aldrig haft en pågående dialog som sker under programträningen. Nu i veckan ska vi även åka iväg och träna dressyr för tränare igen!

Sist vi red program var förra året så vi är nog allt lite ringrostiga sedan dess. Vi har jobbat mycket grunder under början på året och det ska bli kul att lägga upp planeringen lite mer specifik när aktiviteter/tävlingar börjar rulla igång igen.

Jag har under två kvällar i rad tillbringat tid och kollat igenom ritterna ifrån världscupen som varit nu i helgen, spännande att se alla fina hästar och hur skickligt ryttarna rider. Det har även gjort mig inspirerad och taggad på att tävla! Längtar tills allt sätter igång som vanligt igen😊

Har ni tävlingsabstinens nu?

Invigde våra nya lindor ifrån PS nu i veckan, älskar deras lindor.

Kommentera