Aktiv vilodag

God kväll!

Jag är nyligen hemkommen ifrån stallet och har precis hunnit äta middag.

Idag lät jag Akilles få en aktiv vilodag efter flera dagars härliga ridpass. Ibland låter jag honom vila helt, men oftast får han vilodagar som innehåller exempelvis 30 min på skrittmaskin eller en promenad. Idag passade vi även på att mjuka upp musklerna med djupvågsmassage i ca en halvtimme. Jag underhåller honom ca 1 dag i veckan med lättare massage för att alla stora muskelgrupper ska hålla sig mjuka och smidiga. Även för att transportera bort slaggprodukter efter ansträngning.

Djupvågamassage och laser hos Sala Equicenter

Jag vill även uppdatera er om att ni inom kort kommer att få läsa inlägg ifrån 2 tjejer som också ingår i Mediahouse By RF’s team. Nämligen Felicia Bermar Vistedt och Cornelia Johansson! Det ska bli superkul att få låta dessa två stjärnor få dela med sig utav sina kunskaper och erfarenheter. Inom närmaste veckorna kommer jag även att kunna presentera en giweaway till er på min instagram, håll utkik där!

Nu väntar några timmars kvällsjobb innan sängen kallar! Jag tänkte förresten att jag ska ge er en närmare presentation inom någon dag som handlar om mig, Akilles och Pixi så att ni får veta lite mer om oss och vilka vi är. Jag förstår att det kan kännas rörigt såhär i början för dem som inte känner mig.

Hoppas att ni också har haft en bra dag idag!

Godnatt

Kommentera