4 veckor kvar

Om exakt 4 veckor är vi förhoppningsvis i Falun på årets första tävling, det är ett meeting som går fredag till söndag. Jag kommer att tävla lördagen och söndagen, vi åker och tränar på banan redan under fredagen. Jag och min tränare diskuterade hur vi skulle lägga upp helgen och detta är alternativet vi kom fram till skulle passa oss allra bäst. Vi kommer att rida PSG båda dagarna med målet ha kul och se vad vi behöver träna mer på, sen vore det såklart kul att hamna över kvalgränsen för lilla rundan men eftersom att detta blir första gången både nationellt och i en högre klass så kan jag inte sätta den pressen på oss. Det kommer inte att gynna oss i detta läge.

Jag längtar efter att få putsa utrustningen och packa ihop tävlingskläderna igen. Att kryssa av punkterna på min packlista och göra lastbilen extra fin. Mamma och jag kommer att bo i lastbilen vilket brukar funka bra, jag hoppas bara att vädret är fint för då blir allt lite enklare. Vi har en kyl och även kaffebryggare med oss i lastbilen, det går ingen nöd på oss med andra ord. Falun har väldigt fina och svala stall för hästarna som även kan stå och titta ut genom öppningsbara fönster.

Har ni gjort eran tävlingsdebut hittills i år? Hur gick det och hur förberedde ni er? Det är något jag har funderat på länge och jag har en tydlig plan hittills. Vi kommer att träna på ordentligt nu och sedan får Akilles lite kort sommarlov efter tävlingen som belöning♥️

Jag vill även säga grattis till alla som har varit med och tagit medaj på NM i veckan, ni är väldigt inspirerande!

Min nya tävingahjälm, ska visa er den i verkligheten någon dag.
Senaste tävlingen

Kommentera