2022!!

Nu har vi passerat hela 2021 och redan inne på de första dagarna under år2022. Det känns alltid skönt med en nystart, även om det mesta rullar på precis som innan.

Jag har haft ett hektiskt slut på 2021 med jobb från 07-23 flera dagar i rad, vi har även hunnit med att åka på årets sista dressyrträning under torsdagen 30/12 vilket gick superbra. Dagen efter på nyårsafton avslutade Akilles året på bästa sätt genom att sätta en fin bytesserie i vartannat, heja! Som ni vet är bytena vår svaga punkt och då är det extra kul när vi lyckas göra det bra. Pixi avslutade också året på topp med ett tömkörningspass. Jag förberedde hästarnas boxar med extra mycket halm och morötter på nyårsafton för att de skulle ha något att distrahera sig med, de fick även en tuss med hö under tolvslaget och det hade gått väldigt lugnt till under nyårsnatten vilket är otroligt uppskattat. Nyår är alltid ett orosmoment för oss med djur… jag önskar att ännu fler skulle valde att inte skjuta nyårsraketer framöver, för djurens skull!

Jag hoppas att ni har haft en fin nyårsafton och en god fortsättning på det nya året!

Vi kickstartar året med 2 st dressyrträningar nu i veckan och jag har även tvättat några maskiner med hästtäcken samt rengjort ryktväskan och alla våra ryktborstar. Det var på tiden vill jag lova. Det är alltid lika skönt när det är gjort. Utöver det mår vi på topp och ser fram emot vad som ska ske härnäst.

Akilles på nyårsafton 2021, nöjd och glad efter ett dressyrpass.

Kommentera