1 januari 2021

Nu har vi vänt blad till år 2021. Det känns alltid lite konstigt innan man vänjer sig med att skriva det nya året istället för det gamla.

Hästarnas natt hade varit lugn enligt stallägarna, lösdrifthästarna hade bara travat en runda i hagen men inte mer än så. I stallet hade allt också gått bra. Skönt! Man vill alltid vara på den säkra sidan och göra allt för sin häst vid sådana tillfällen.

I Uppsala smälldes det fyrverkerier för fullt både innan och efter tolvslaget. Vi hade första parkett för en fyverkerishow och jag lyckades för första gången filma det hela på nära håll, trots att jag fortfarande är lite rädd för smällarna haha!

Idag har det varit en lugn dag, som för de allra flesta antar jag. Vi hade en eftermiddag i stallet där vi kickade igång det nya året med att prova på hackamore för första gången. Jag har ridit med hackamore förut men aldrig på Akilles och hade väl inga höga förhoppningar över huvud taget. Men ack så fel jag hade! Akilles funkade hur bra som helst att rida bettlöst på! Tjoho så kul att kunna variera med något bettlöst under tex uteritter. Blir nästan lite arg på mig själv att jag inte har provat det tidigare! Det kommer en kort video ifrån passet på min instagram ikväll.

Jag hoppas verkligen att alla läsare hade en fantastisk kväll igår oavsett hur man valde att fira, eller inte fira, nyårsafton 2020/2021!

Kommentera